6983513934 Παραλία Καστροσυκιάς, Πρέβεζας thalassacaffe@gmail.com

Στην παραλία Καστροσυκιάς στην Πρέβεζα βρίσκεται το "Θάλασσα Beach-bar" που υπόσχεται να σας χαρίσει αξέχαστες και απολαυστικές καλοκαιρινές στιγμές από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Τα νερά στην παραλία Καστροσυκιά είναι καθαρά και ρηχά τα οποία την κάνουν κατάλληλη για όλες τις ηλικίες !!!

Το νεανικό κοινό και η fun διάθεση εγγυώνται τις πιο διασκεδαστικές διακοπές είναι ο καλύτερος προορισμός για να διασκεδάσει κανείς ως αργά το βράδυ στα πάρτι που διοργανώνονται. 
 
Αν θέλετε να διασκεδάσετε με το ποτό ή τον καφέ σας η το φαγητο σας απολαμβάνοντας οργανωμένα πάρτι, υψηλή ποιότητα των φαγητών και του σέρβις μας, είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Beach Bar μας εδώ στην παραλία Καστροσυκιάς.

Μπροστά στην παραλία, σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία, από νωρίς το μεσημέρι με λαχταριστά σνακ, φρουτοσαλάτες, φυσικούς χυμούς καθώς και σουβλάκια, μέχρι αργά το απόγευμα όπου απολαμβάνεται ένα λαχταριστό cocktail ή το ποτό σας με lounge μουσική απολαμβάνοντας την καταπληκλτική θέα της θάλασσας …
 

Ενας οργανωμένος πολυχώρος για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές κατάλληλος για παιδικά πάρτυ και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια όπως Personal junior και για ενήλικες καθώς και Aqua πάντα με την επίβλεψη και την καθοδήγηση πιστοποιημένου άτομου για τις αθλητικές δραστηριότητες!!!!