6983513934 Παραλία Καστροσυκιάς, Πρέβεζας thalassacaffe@gmail.com
 
 
 
Thalassa Summer Escape
Beach Bar | Καστροσυκιά Πρέβεζας

 

Στην μεγαλύτερη ακτογραμμή της Ελλάδας, την Πρέβεζα και συγκεκριμένα στον οικισμό Καστροσυκιά, βρίσκεται το Thalassa Summer Escape.

Ένα beach bar διαφορετικό. Η διαφορετικότητα του παίρνει δύναμη από τα δυτικά. Ένα παραδοσιακό λιμανάκι ψαράδων, δίνει την δική του μάχη με τον άνεμο καθημερινά, για να μας προσφέρει σχεδόν πάντα, πεντακάθαρα, ρηχά και απάνεμα νερά.

Ασφαλής προορισμός για μικρούς και μεγάλους, με αναπαυτικές ξαπλώστρες στο γρασίδι, WiFi, ντουζ, πουφ για απόλυτη χαλάρωση, πάρκινγκ κάτω από τα δέντρα και αποδυτήρια, είναι κάποιες παροχές που έχουμε χτίσει για εσάς και σας τις προσφέρουμε δωρεάν!

Επιπλέον σ'εμάς θα βρείτε ποιοτικό καφέ, φυσικούς χυμούς, δροσερά κοκτέιλ και ποτά, σνακ, φαγητό, ενώ η ευγένεία και το χαμόγελο συμπληρώνουν το παζλ! 

 

                             

 
 
 

 

 

Θάλασσα seaside beach bar

Θάλασσα seaside beach bar

Στην παραλία Καστροσυκιάς στην Πρέβεζα βρίσκεται το "Θάλασσα Beach-bar" που υπόσχεται να σας χαρίσει αξέχαστες και απολαυστικές καλοκαιρινές στιγμές. Το νεανικό κοινό και η fun διάθεση εγγυώνται τις πιο διασκεδαστικές διακοπές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παραλία Καστροσυκιάς

Παραλία Καστροσυκιάς

Η Καστροσυκιά μαζί με την Πάργα υπήρξαν από παλιά οι πιο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί του νομού Πρέβεζας. Ο οικισμός της Καστροσυκιάς έχει αναπτυχθεί σε ένα μακρόστενο λόφο ακρωτήριο ενώ η απέραντη παραλία της Καστροσυκιάς εκτείνεται στα αριστερά το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ